dawid745 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam czy jest rom android 4.4.4 na galxy core w którym wszystko działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawid745 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ok dzięki spróbuje z link2SDWgrałem niebrandowanego androida oryginalnego bo miałem z plusa i wgrałem ten link2sd.I chodzi płynnie nic nie zmula.Temat do Zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Popraw temat a otrzymasz odpowiedź Teraz jest jak powinno być, co do pytania... Sugeruje popatrzeć na xda tam jest tego dużo i do każdego romu jest albo powinien być wykaz bugów tzw. Buglist i tam zobacz,jak będzie to bug utrudniający korzystanie to szukaj innego itd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawid745 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Na Xda są tylko takie w których nie działa albo karta sim wifi lub aparat .A ja używam akurat wifi i aparat .Chyba będe musiał pozostać przy stockowym romie który strasznie zamula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 A root zrobiony? Jeśli tak to pobierz link2sd usuń niepotrzebne systemowe aplikacje, za pomocą no-frills Cpu Control podkręc procka do maksimum ew. Mogę poszukać kernela oc, do tego na forum jest parę poradników na to, polecam dział optymalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem :)Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dawid745
Witam czy jest rom android 4.4.4 na galxy core w którym wszystko działa ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi