Adam Twardowski Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam mam problem z WiFi, polega on na tym że nawet nie mogę włączyć tego WiFi klikam na ikonkę w pasku i ona tak jakby sie podświetla na zielono jak by było włączone, lecz potem od razu znika i tak jak by było wyłączone ;/Mój telefon to Samsung Galaxy Core Plus G3500Wersja androida 4.2.2Dodam że resetowałem juz telefon wiele razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Musisz wgrać jakieś recovery (CWM/TWRP) i sformatować partycje /system /data i /cache potem wgrać stock Rom przez Odina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartosz Twardowski Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Moglibyście mi podać link do tego bo tutaj nie ma nic takiego na mój model teleonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adrian antek Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Polecam otworzyć telefon przeczyścić płyte główną szczoteczką do zębów lub całkowicie umyć np w izopropanolu. Znalazłem na szybko poradnik w google plus jak otworzyć ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adam Twardowski
Witam mam problem z WiFi, polega on na tym że nawet nie mogę włączyć tego WiFi klikam na ikonkę w pasku i ona tak jakby sie podświetla na zielono jak by było włączone, lecz potem od razu znika i tak jak by było wyłączone ;/
Mój telefon to Samsung Galaxy Core Plus G3500
Wersja androida 4.2.2
Dodam że resetowałem juz telefon wiele razy
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi