Adam Twardowski Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam mam problem z WiFi, polega on na tym że nawet nie mogę włączyć tego WiFi klikam na ikonkę w pasku i ona tak jakby sie podświetla na zielono jak by było włączone, lecz potem od razu znika i tak jak by było wyłączone ;/Mój telefon to Samsung Galaxy Core Plus G3500Wersja androida 4.2.2Dodam że resetowałem juz telefon wiele razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Popraw temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Używaj interpunkcji. Skracaj zdania. Tak powstaje ślinotok.Ponadto robiłeś jakieś modyfikacje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam Twardowski Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Nic nie wygrywałem,żadnych modyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Spróbuj zrobić wipe, w teorii powinno to pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam Twardowski Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Zrobiłem wipe, niestety nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 a od kiedy masz ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam Twardowski Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 No od tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Spróbuj od nowa sflashować stocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam Twardowski Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 A możecie mi powiedzieć jaak to zrobić, jestem w tych sprawach zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 tu masz poradnik ogólnikowy http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam Twardowski Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Niestety wgrałem Flasha i nic nie podziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Masz jeszcze gwarancje? Hmmm... Jutro może poszukam fixa na to, bo teraz jestem po pracy i jestem zmęczony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam Twardowski Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mam gwarancje, ale wole poczekać na fixa od ciebie, jak by co udam sie do komisu @PeliKan i co masz tego fixa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Może spróbuj tak:1. Wybierz nr *#0011#2. Pojawi się service menu, kliknij klawisz opcji i wybierz wifi3. I tam odznacz "Wifi suspend mode"Powinno pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam Twardowski Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Niestety ale dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Lepiej będzie z gwarancją.A co do fixu,.. nabijesz sobie licznik i unieważnią Ci gwarancje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartosz Twardowski Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Przepraszam że pisze z innego konta ale do tamtego zapomnialem hasła otóż okazuje sie ze po wyjęciu baterii WiFi działa przez chwile normalnie lecz potem sie wyłączaWiecie może w czym jest problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Może jest problem z softem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartosz Twardowski Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 i co moge zrobić w tej sytuacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Zainstaluj CyanogenMoD'a ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartosz Twardowski Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 A jest to na mój model teleofnu wgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Z tego co widzę to chyba nie, sorry za nie uwage. Tylko dla Core, bez Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 wgraj stocka przez odina wgraj custom recovery i zrób wipe /system /data i cache potem wgraj stocka wgraj stocka 3plikowego z plikiem pit (o ile jest) oddaj na gwarancję oraz upewnij się że to nie jest uszkodzenie mechaniczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dokładne kolego, o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartosz Twardowski Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Mógłbyś mi troche wytłumaczyć tą kwestiewgraj custom recovery i zrób wipe /system /data i cache potem wgraj stocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adam Twardowski
Witam mam problem z WiFi, polega on na tym że nawet nie mogę włączyć tego WiFi klikam na ikonkę w pasku i ona tak jakby sie podświetla na zielono jak by było włączone, lecz potem od razu znika i tak jak by było wyłączone ;/
Mój telefon to Samsung Galaxy Core Plus G3500
Wersja androida 4.2.2
Dodam że resetowałem juz telefon wiele razy
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi