_andrey_ Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Witam,Mam kolejny problem z huaweiem g620s. Po wgraniu romu GAMER wyświetla się pytanie czy włączyć dane pakietowe. Mimo kliknięcia anuluj pytanie wyświetla się po raz kolejny i uniemożliwia komfortowe korzystanie z urządzenia. Czy można to jakoś usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Hmm... Spróbuj je włączyć, i po chwili wyłączyć, może to coś da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _andrey_ Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 To nie pomaga. Poradziłem sobie z tym włączając dane i ustalając limit na 1mb, ale nie wiem na jak długo to pomoże. Mimo wszystko zdecydowałem się zainstalować zawsze niezawodnego CM i jak narazie działa. Szkoda, że nie posiada funkcji instalacji aplikacji na pamięci zewnętrznej jak to było w początkowym systemie, na której to funkcji mi najbardziej zależało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_andrey_
Witam,
Mam kolejny problem z huaweiem g620s. Po wgraniu romu GAMER wyświetla się pytanie czy włączyć dane pakietowe. Mimo kliknięcia anuluj pytanie wyświetla się po raz kolejny i uniemożliwia komfortowe korzystanie z urządzenia. Czy można to jakoś usunąć?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi