krolm100 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 WitamCzy spotkał się ktoś z telefon po upadku bądź zalaniu, który stanął na bootloopie ? Obiło mi się o uszy, że można to naprawiać programowo, jak zwykły brick, jednak podchodzę do tego sceptycznie. Chciałbym poznać wasze zdanie i doświadczenia na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Chyba spotkałem się z tym i udało mi się go zrobić, ale to było bardzo dawno i ledwo pamiętam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Lol.Upadek -> bootloop - jasne, jest mozliwe do naprawy, jak omyłkowo wciśnie się kombinacja recovery i wybierze format partycji - wtedy jest do odratowania. A powoedz mi, jak chcesz ratowac PROGRAMOWO telefon, który upadł i ram,proc albo Pamięć główna się uszkodzila? Można zmoenoć montowania partycji na np sd, ale to mocno naciągane. Uważam, że uszkodzenie mechaniczne może powodowac bootloopa, ale chyba cud programowy go uratuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 tak jak pisałem, sam podchodzę do tego sceptycznie, ale gdzieś natknąłem się na taki przypadek a nie takie cuda się czasem zdarzają, więc pytam czy ktoś miał taki przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi