Misiek659 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Mam LG F70 i nie mogę znaleźć sposobu na instalację apek na kartę. Mogę je przenieść jednak jeśli do działania potrzebuje 600mb danych to cała pamięć telefonu zapchana. Próbowałem Link2SD ale dostawałem błąd partycji. FolderMount też nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 A przy Link2SD zrobiłeś partycję na SD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misiek659 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Nie. A jest to konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 bardzo konieczne, właśnie na nią się przenoszą dane aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misiek659 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ok dziś lub jutro spróbuję. Chyba widziałem nawet gdzieś poradnik właśnie do robienia partycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 tak, jest na to poradnik na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misiek659 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 No i nic z tego. Partycja stworzona jednak link2sd nadal nic nie przenosi. "Skrypt partycji nie może być utworzony" Wielka wada tego telefonu. No i oczywiście to, że w opisie na mgsm ma więcej pamięci niż w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 po 1 w jakim dziale tworzymy tematy dla LG F60?po drugie, to ma on tyle pamięci ile tam masz podane, poprostu podzielone to jest na partycje/data/sdcard/system/preload/recovery/bootitd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misiek659 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Gdyby miał 8GB to miałbym jakieś 3,5GB użytkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Misiek659
Mam LG F70 i nie mogę znaleźć sposobu na instalację apek na kartę. Mogę je przenieść jednak jeśli do działania potrzebuje 600mb danych to cała pamięć telefonu zapchana. Próbowałem Link2SD ale dostawałem błąd partycji. FolderMount też nie działa.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi