eber Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Cześć i czołem. Chciałbym abyście ocenili moje prace które znajdują się pod adresem http://now...ablony.pl/. Dziękuje z góry za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 ładne da oka, szkoda że są monotematyczne i różnią się przeważnie kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Faktycznie styl wszystkich jest taki sam choć uważam że przewyższa większość aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eber Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Będę dodawał szablony systematycznie, więc z czasem ta różnorodność powinna być większa.Co myślicie o ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Oferta wydaje mi się spoko jednakże płatność SMS również powinna być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eber Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Wtedy płatność SMS bym musiał ustawić na około 40pln(a masz jest chyba 30 za smsa z tego co pamietam), gdyż pośrednicy za smsy biorą 50% kwoty, a po za Tym czasami będą kody zniżkowe, których w smsach nie da się uwzględnić, gdyż w smsach są sztywne stawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Nie takie nowoczesne strony jakby sie wydawalo... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eber Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Nie takie nowoczesne strony jakby sie wydawalo... Już wszystko gra i burczy. Wczoraj dopiero dodałem RWD do strony. Dasiek sprawdź teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Tak, wiem że się czepiam. [emoji13] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi