Witam Posiadam telefon LG L90 z wgranym CM 12.1 wszystko działa nawet fajnie większych zastrzeżeń nie mam ale jest jedna rzecz która mnie strasznie irytuje a mianowicie dostęp do belki ze skrótami na zablokowanym ekranie ( wiecie typu przeciągnij paclem albo wzór), normalnie na orginalnym sofcie nie miało sie dostępu to tej beli i to było ok a teraz mam taki problem ze nie raz w kieszeni telefon poprzez belke z tymi skrotami potrafi włączyć latarke, NFC itp. Szukałem w opcjach androida ale znaleźć nie moge. Poradzicie mi cos na to??
Pytanie
Scrimerr
Witam
Posiadam telefon LG L90 z wgranym CM 12.1 wszystko działa nawet fajnie większych zastrzeżeń nie mam ale jest jedna rzecz która mnie strasznie irytuje a mianowicie dostęp do belki ze skrótami na zablokowanym ekranie ( wiecie typu przeciągnij paclem albo wzór), normalnie na orginalnym sofcie nie miało sie dostępu to tej beli i to było ok a teraz mam taki problem ze nie raz w kieszeni telefon poprzez belke z tymi skrotami potrafi włączyć latarke, NFC itp.
Szukałem w opcjach androida ale znaleźć nie moge. Poradzicie mi cos na to??
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi