Locz33k Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam.Mam problem z baterią z S3 Mini, gdy siedzę na telefonie z 15 minut, bateria sie prze grzewa do nawet 43°C, po instalacji ROM'a od NovaFusion 5.1.1...Dlaczego tak jest? ; x [emoji35] [emoji35] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Polecam dział Optymalizacja telefonu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dużo masz zainstalowanych aplikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Sprawdź czy nie masz oc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 @up na s3 mini na żadnym romie niema możliwości oc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 No to zapewne przez dużą liczbę aplikacji uruchomionych w tle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Miałem z 15-20 zainstalowanych aplikacji ; )/close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Locz33k
Witam.
Mam problem z baterią z S3 Mini, gdy siedzę na telefonie z 15 minut, bateria sie prze grzewa do nawet 43°C, po instalacji ROM'a od NovaFusion 5.1.1...
Dlaczego tak jest? ; x [emoji35] [emoji35]
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi