Werka_A Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Szukam apki która obsługuje funkcję OTG, chcę podłączyć pendriva ale mój lg go nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.fileman U mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ale jak telefon nie widzi to apka też nie zobaczyTrzeba w opcjach programistycznych dać debugowanie usb i wtedy bedzie może wykrywać pendrive, chyba że telefon tego nie wspiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Mi bez włączonego debugowania wykrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werka_A Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Debugowanie usb mam włączone i dalej nic, a ta apka też nie widzi pendriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 powód jest taki, że Twój telefon nie wspiera OTG, podobno niby są ROMy które dodają takowe wsparcie(miałem tak w s3 mini) ale nie gwarantuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 zależy jak jest zbudowany. Jeśli usb tylko "przyjmuje" prąd to nic z tego. Bedzie to znaczyło że noe da rady zasilić pendrive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Po przerobieniu kabla otg na z zewnętrznym zasilaniem, powinno Ci chodzić, a o jakim telefonie mowa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werka_A Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 LG L70 i z tego co w sieci poszperałam to chyba nie wspiera otg, a do tel chciałam podlączyć pendrive kingstona z wbudowanym wejściem micro usb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi