Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam. Mam otóż taki problem który polega na tym, że jak włączę telefon to on się po 3-4 sekundach wyłącza i włącza (pojawia się logo Plus, a potem Samsung i telefon jest włączony i tak w kółko. Możecie mi pomóc? Z góry dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ok to zrobię wgram rom'a ale wróćmy do tego jak rozwiązać ten problem.Ok rom wgrany ale telefon dalej sie resetuje Co dalej? P.S Wcześniej miałem logo plusa przy wyłączaniu i włączaniu a teraz nie mam Czy przez to mogą mi telefonu nie przyjąć na gwarancję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 to już jest chyba uszkodzenie mechaniczne... jeśli telefon zaniesiesz do normalnego serwisu(nie Plusa, bo zakładam że tele był brany w Plusie) to powinni zrobić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 A wgrałeś rom brandowany dla Plusa?Btw mój kuzyn miał taki problem ze wgl nie bootowal, oddal go na gwarancje i stwierdzili uszkodzenie jakiejś pamięci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Wgrałem ten rom: http://forum.cyanogenmod.pl/url.php?http://samsung-updates.com/details/43687/Galaxy_Ace_4_SM-G357FZ/SM-G357FZ/XEO/G357FZXXU1AOB2.htmli mi nie wyświetla logo plusa A i nie robiłem wipe data to zrobić?P.S Tak telefon brany w plusie i te logo sie nie wyświetla A tak w ogóle to to wszystko zaczeło się od tego że telefon mi sie zaciął to wyciągnąłem baterie bo nic nie działało i się zaczeło samoczynne resetowanie P.S 2 Zanoszę telefon do plusa na gwarancję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Plus ci nic nie zrobi, idź do jakiegoś serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 link się nie wyświetla, najlepiej jakbyś wgrał brandowany stock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Do serwisu nie, bo muszę na gwarancję, chyba ze problem naprawię :/To macie jeszcze jakieś pomysły ja to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 @Kuba Dombrowski wgraj brandowany dla plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 @PeliKan A zapodasz do takowego link? Bo się nie łapie w tym :/@Kuba Dombrowski wgraj brandowany dla plusaA zapodasz to niego link? Bo się w tym nie łapie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/search/ace%204/Łap ten link, tylko swoje numerki musisz znaleźć :-D w nawiasach przy państwie są nazwy operatorów, znajdź swojego. Trzeba się rejestrować ale to nie kosztuje i na spamiom, uważaj tylko co zaznaczaczasz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jak pobrałem brandowany stock to jak go chciałem wypakować to pisze, że archiwum jest uszkodzone :'(P.S Wrzucam tutaj screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 pobierz jeszcze raz stockahttp://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G357FZ/PLS/ewentualnie, spróbuj odzyskać oprogramowanie układowe przez kiesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 A który plik wziąść? Bo tam są aż 3 o_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 obojętnie, upewnij się że to na Twój model telefonu, serwis Plusa i tak Ci zupdatuje do najnowszej wersji softa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Najnowszy link nie działa, bo jest jakiś błąd 502 czy cuś To pobiore ten z 2014 i zobaczymy Edit: Te link to szaleją bo z 2015 nie chciało ściągać a teraz ściąga o_0 Jak ściągne to zobaczymy UDAŁO SIĘ! PO WGRANIU BRANDOWANEGO STOCKA TELEFON NIE RESETUJE I SIĘ I DZIAŁA! TEMAT DO ZAMKNIĘCIA <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Dombrowski
Witam. Mam otóż taki problem który polega na tym, że jak włączę telefon to on się po 3-4 sekundach wyłącza i włącza (pojawia się logo Plus, a potem Samsung i telefon jest włączony i tak w kółko. Możecie mi pomóc? Z góry dziękuje za odpowiedzi
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi