Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam. Mam otóż taki problem który polega na tym, że jak włączę telefon to on się po 3-4 sekundach wyłącza i włącza (pojawia się logo Plus, a potem Samsung i telefon jest włączony i tak w kółko. Możecie mi pomóc? Z góry dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 tak, tu masz instrukcje jakhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Sprawdź baterie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Sprawdziłem baterie. Wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 spróbuj wipe przez recovery, możliwe że jakaś aplikacja/plik spowodował bootloop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Tego bym wolał uniknąć. A tak przy okazji to jak zrobić dobrze unroot żeby oddać telefon na gwarancję? Chodzi mi o unroot właśnie mojego telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 pobierz rom jednoplikowy i wgraj przez odina, nie stracisz danych ale nie będzie roota ani innych modyfikacji systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 A możesz zapodać mi link do tego? Bo niezbyt wiem o co chodzi z rom'em jednoplikowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 jaka jest kodowa nazwa Twojego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 A gdzie to się sprawdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 ustawienia>informacje o telefonie>model telefonu czy jakoś tak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 ja tego nie moge zrobić bo mi sie telefon wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 to na pierwszym ekranie(tym czarnym) po włączeniu telefonu się to pokazuje np SM-G357FZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 SM-G357FZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 http://samsung-updates.com/details/43687/Galaxy_Ace_4_SM-G357FZ/SM-G357FZ/XEO/G357FZXXU1AOB2.htmlto jest stock na g357fz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Sprawdź czy Ci Konx się nie nabił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 przez knox tele by się nie włączył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Nie, nie uznają mu na gwarancji, jak Konx nabity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 aa zapomniałem o tym że na gwarancje ma oddać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 A jak sprawdzić knox?A i tego stocka to zrobie jak podładuje telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 uruchom telefon w tryb download, w tym trybie masz napisane knox status, jak będziesz miał 0x0 to się ciesz bo nie nabity, jak 0x1 to źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Status sprawdzonyKnox Warranty Void: 0x0 ^^I co dalej? Mam wgrać tego roma jednoplikowego??Edit: Jak wyłączyć tryb download? :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 A czy jak wgram tego roma to mi usunie roota a przy tym będe miał wszystkie pliki, programy, gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 w teorii tak, jednak polecam zrobienie wipe data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 wipe data zamiast wgrywania tego rom'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 wipe data to są ustawienia fabryczne, rom musisz wgrać aby pozbyć się roota, wipe data, to tak dla pewności 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Dombrowski
Witam. Mam otóż taki problem który polega na tym, że jak włączę telefon to on się po 3-4 sekundach wyłącza i włącza (pojawia się logo Plus, a potem Samsung i telefon jest włączony i tak w kółko. Możecie mi pomóc? Z góry dziękuje za odpowiedzi
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi