Flinston Osiemnasty Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Nie mogę sflashować pliku recovery.img w czym może być problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Nie masz zainstalowanego nowego bootloadera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 @Flinston Osiemnasty udało się zainstalować po aktualizacji bootloadera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flinston Osiemnasty Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Android M instalowałem i działa lecz bluetooth błąd wyskakuje .A tak to AOSP 5.1 działa bezproblemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 WiFi ci działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flinston Osiemnasty Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Nie masz zainstalowanego nowego bootloaderaDobra nowy bootloader zainstalowany @Flinston Osiemnasty udało się zainstalować po aktualizacji bootloadera? Android M instalowałem i działa lecz bluetooth błąd wyskakuje .A tak to AOSP 5.1 działa bezproblemowo Teraz jest następny problem bo nie działa recovery i tak po tym flashowaniu nie można do niego przejść ani siak ani tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 A jak wchodzisz? Po aktualizacji bootloader do recovery wchodzisz na wyłączonym telefonie Vol- i Power i trzymasz je razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flinston Osiemnasty Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 1.Dopiero po wgraniu trwp zadziałało przytrzymanie power+ Vol-WiFi ci działa?2.Działa wersja z 02.07.2015 ,android M także Z romami cm12 już jest problem bo i tak nie działają czarny ekran i kaplica wipe'y wgrywanie boot'ów nie pomaga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Flinston Osiemnasty
Nie mogę sflashować pliku recovery.img w czym może być problem ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi