s00pher Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam, szukam telefonu dla kobiety w cenie do 400zł, lepiej nowy Wymagania:Praktycznie brak hehe byle by się nie zawieszał i można było przeglądać strony WWW no i mógłby być troszkę większy ekran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 hmmm, Wave 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Xperia e3 edit/ A nie, jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 s00pher Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 hehe Myślałem o E3 i w sumie nie jest chyba najgorszym wyborem- jak sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja mam i nie narzekam. jest dla mnie dobrym wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 jest, jednakże prosto rozumując na co jest jak najmniej aplikacji to najmniej muli czyli wave 3 xDnie no serio to ta xperia E3 to dość sensowny wybór, ma też LTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 LG F60 jest najlepszy, najszybszy w tej kategorii cenowej, ekran bardzo uczciwy jak za te pieniadze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 LG F60 - również polecam jeżeli ma być to nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Telefon już kupiony? Jeśli nie to ja wszystkich zaskoczę i zaproponuję:-Lumia 535-Lumia 635Kto może mnie zapewnić, że w tej półce cenowej Android będzie stabilniejszy ten niech pierwszy rzuci kamieniem...a jeśli chodzi o Android to ten LG F60 będzie najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 @krolm100 wybór telefonu nie musi być sugerowany wspieranym systemem na forum. Staramy się dostosować pod wymogi użytkownika. Tak więc każdy system wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dlategotez zaproponowalem te dwie lumie, Windows wydaje się być tutaj najlepszym rozwiązaniem, pisze o zaskoczeniu ponieważ większość użytkowników tu na forum jest fanami androida (ja z resztą też i na pewno nie pomyślało o innym rozwiązaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Na pewno więcej tu zwolenników Androida niż Lumi. Bardzo dobra propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 s00pher Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jeszcze nie kupiony, ale na pewno wybiorę coś z powyższych. W sumie Lumia nie wydaje się złym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Lumie mają dobrą optymalizacje, powiem Ci że gdyby WP był otwartym os'em, to już bym brał lumie To taki Iphone bez przepłacania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Daj znać co wybrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanoge...akładać-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
s00pher
Witam, szukam telefonu dla kobiety w cenie do 400zł, lepiej nowy
Wymagania:
Praktycznie brak hehe byle by się nie zawieszał i można było przeglądać strony WWW no i mógłby być troszkę większy ekran.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi