King_Stone_69 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jaki rom z S 5 polecacie na I8190? Są różne i nie wiem, który najlepszy, mi chodzi wersję systemu (najlepiej KitKat i w górę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 z tego co się orientuję są tylko bazowane na stocku, na kitkacie są tylko np. pac-man, carbon, slimkat itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Skoro nie mam KitKatów to zostaje jeany bean 4.3 (bardzo podoba mi się pasek szybkich ustawień). Tylko który?EDIT: Z trybem super oszczędxania energi czarno-biały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 obawiam się że niema takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Są modyfikowane stocki (4.1.2) z wygladem s6, aczkolwiek zawsze możesz wgrać launcher oraz motyw pod cyanogenmoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 można i tak jednak od powiedział że podoba mu sie pasek szybkich ustawień a motyw tego nie oferuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 PeliKan, mi chodzi o 4.3,DaRkShAdOw, niestety motyw nie oferuje i jeszcze tryb oszczędzania energii.Są różne kopie tych systemów i nie wiem który, chessdroid, s 5 style na forum oba, virgnity, dmod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 A ty jesteś świadom, że ten rom posiada tylko launcher touzwiz?A dodatkowe funkcje, o których piszesz są w romach opartych na lollipopie. Jeżeli masz rom na KK lub niższym - to nie licz na te funkcje. A co oznacza termin kopii systemu? Kopie romów z lollipopa dodatkami od Jelly Bean ? Jeżeli pisze S5 style - to ma motyw od S5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Właśnie o chodzi mi o touchwiz.Tak, ogarniam KK a JB. Chodzi mi o custom rom (kopie romów).Tylko się zastanawiam teraz, Xposed czy 4.3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 cm11 ma coś podobnego o czym mówisz, jak wgrasz motyw galaxy s6 to prawie jak w s6 wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 PRAWIE, ale ja raczej poczekam na Stable Xposed pod Lollipopa. Virginity V14 Android 4.4.4 touchwiz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi