pawel7423 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam.W moim htc one x telefon resetuje się w kółko stająć na logo HTC. Po dwóch restartach przechodzi automatycznie do CWM.Nie mogę wejść w fastboot.Proszę o pomoc w uruchomieniu telefonu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 wgraj nowy system poprzez CWM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel7423 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Łatwo mówić. One X nie ma wejścia na SD. Softa trzeba wrzucać jak tel włączony na pamięć telefonu a on nie włącza się Poza tym to się stało przez instalacje Cm 11. Wyskoczyło installation aborted i wisi na cwm CM11 jest w pamięci tel tylko lecz installation aborted. Telefon był zrootowany i odblokowany bootloader Cm 11 jest w pamięci tel lecz wyskakuje installation aborted * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 hmm.. próbowałeś przez ADB Sideload?link: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4501-poradnik-jak-używać-adb-sideload-oraz-jak-zainstalować-apk-poprzez-adb/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel7423 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Wieczorkiem po 20 sprawdzę bo jestem w pracy. Tylko nie wiem czemu przy każdej instalacji systemu wyskakiwalo aborted ? HBOT był 1.72 chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Popraw nazwe tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel7423 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 jednak mogę wejść w bootloader. Ktoś dalej pomoże ? Wisi tylko na logo htc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Wgraj twrp przez fastboota a potem zgraj rom (twrp ma calkiem fajna funkcje że wykrywa Ci pamiec na pc i możesz zgrac rom ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel7423 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 ok już próbujęmam już twrp i zainstalowałem cyanogenmod 11. Stoi na napisie cyanogenmod ok 3min. Mam nadzieje że już się włączyDziała. Dzięki Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawel7423
Witam.
W moim htc one x telefon resetuje się w kółko stająć na logo HTC. Po dwóch restartach przechodzi automatycznie do CWM.
Nie mogę wejść w fastboot.
Proszę o pomoc w uruchomieniu telefonu..
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi