DusieK Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Rom dla waszych S3 oparty na androidzie 5.1 DOWNLOADhttps://basketbuild.com/devs/Alectradar/Euphoria%20OS INSTALACJA1. Skopiuj paczke na karte pamieci2. Wejdz w tryb Recovery3. Wipe Data/Cache4. Flash zip5. Wipe Dalvik Cache6. RebootLINK Z XDA-Forumhttp://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-euphoria-os-1-0-i9300-20150327-t3065509 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Gappsy już są, czy trzeba ściągać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Zainstaluj i sprawdź .. nie mam s3 by sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 @C0nvert-R doinstalowanie to nie problem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Wiem, i tak bym ściągnął. kwestia tylko linka (nie dla mnie ) w potrzebnych plikach. Poza tym S3 dostaję za jakieś 2 tyg, wtedy miałem na myśli fona przyjaciółki, a nie mogłem poeksperymentować z powodu wolnego łącza. (I tak koniec końców zrezygnowałem xd) ______________________________________________________________ Jakie reco, TWRP czy CWM? Bo dostaję dziś S3 i pierwsze co robię to wrzucam. Edytowane 8 Września 2015 przez C0nvert-R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ja polecam TWRP, jest bardziej przyjazne dla romów na bazie CM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Rowniez polecam TWRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 A dziękuję c: Pytam, bo nie chcę statusu 7. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi