PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 UwagaJa, jak i forum, nie jesteśmy odpowiedzialni za ewentualne uceglenie urządzenia Jest to custom rom crDroid Oficjalny, bazuję na androidzie Lolipop 5.1.1 Odblokowany Bootloader RomGaapsy, Alternatywny linkWrzuć rom na pamięć urządzenia/kartę pamięci Uruchom urządzenie w trybie recovery Sflashuj rom oraz gaapsy Dokonaj wipe data Zrób wipe cache oraz dalvik W razie potrzeby, jak by rom ładował się w nieskończoność, sflashuj plik boot.img który wyciągniesz z zipa z romem przez flashtoola Gotowe Źródło:http://forum.xda-developers.com/xperia-e3/orig-development/rom-crdroid-android-t3141160 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 To co, kto chętny do przetestowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Osiemnasty Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 niestety ale to nie działa tak samo jak cm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 You need to install the new bootloader nad the new reconvery Ktoś mi powie jak to wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 przez flashtoola musisz wgrać nowy bootloader oraz nowe recovery, ale skąd to Ci nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Do tego właśnie sam doszedłem, ale skąd to pojęcia nie mamA może zainstalować aosp 5.0 i na to tego cm? Ja nie sprawdzę bo nie mam jak aktualnie bo komp mi się zepsuł a z tabletu nie będę Ryzykował bo mam otg uszkodzony kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Jak ktoś ma to poproszę o screeny ///Sflashowałem- poszło lecz po logo sony nic sie nie dzieje nie polecam bo tylko czas zmarnujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 ja cały czas z nim walcze i codziennie przynajmiej 2 razy cegle telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 To jak sobie poradzisz to daj znać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Osiemnasty Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Logo Sony się pojawi a potem nastaje ciemność lub bootloop. To jest coś nie halo z wyświetlaniem obrazu źle zrobione coś jest. U niektórych działa a zazwyczaj to wersja bez lte widocznie d2203 jest niewypałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Tylko nie przeczytałeś że wszystkie te cm i crdroid są na d2203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Dziwne jest to, że mi ten rom się sflashował a Tobie Khalif nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 On sie flashuje ale nie działaNawet na ich oficjalnym google+ nie umieją z tym pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Wykombinowaliście coś? Wiecie czemu się nie uruchamia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 nie. To rom jest skopany. Nic z tym nie zrobimy. cyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest Nowocień Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 kurde nie działa link do pobrania romu ( ma ktoś inny ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Polecam Google To o ten ROM chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernest Nowocień Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Tak o ten ale link z xda też nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Rzeczywiście, zanim wstawiłem to sprawdzałem i działał na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi