miniii Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Cześć, hejka.Poszukuję telefonu do +/- 600zł , może lekko wykraczać poza kwote.Nie chce samsunga, myślałem nad XPERIA E4 / M2 ew. HTC One M7 - który z tych telefonów najlepszy? Wypowiedzi na temat smartfonów/linki do lepszych mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Telefon używany tak ?Napisz jeszcze czego oczekujesz od telefonu i jaki wyświetlacz.Z tych co podałeś to HTC one M7 najlepszy pod względem wydajności.Jakieś marki poza tymi ogólnie znanymi też mogą być ?Tutaj masz bardzo fajne porównanie tych telefonów i dorzuciłem swoją propozycję:http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6969/10086/8057/6847/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 @krolm100jak używany to najlepiej jakiś "kombajn" obojętne, telefon i tak bedzie sluzyl do ogladania filmow/zdjec/ przeglądania internetu i na jakieś kilka gierek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 @miniii powiem Ci tak, jak chcesz pobawić się w modowanie, to najprościej się to robi na Xperiach, na htc trudniej ale za to według mnie maja dość fajny design bierz M2, z tego co słyszałem to szybka się odkleja czy coś w Xperi Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 @PeliKanznajomy który mi czasami doradzał co do s3 mini i innych telefonów, stwierdził żebym dołożył troche i brał LG NEXUS 4,więc już mi się miesza, który telefon i co wybrać. a modowanie nie potrzebne, root jedynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 To albo HTC albo M2 albo ten Nexus 4,HTC M7 ma beats audio xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 M2 przyjemny telefon, ale jest już słaby wydajnosciowo jak za tą cenę. HTC się.ciężko moduje, ale można przez to przebrnąć, ja się na htc uczyłem :-D, ma za to znakomity design, jeśli chodzi o beats audio to jeden wielko kicz i nic więcej. Zobacz na z'tki jak nie z1 to zwykła z. Jeszcze z bardziej niszowych marek coś się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 jednyny sklep jaki mam pod nosem to rtv euro , wszedłem tam dziś i stwierdziłem że potrzebuje nowego telefonu, bo windows phone to kicz.ew HTC Desire 816 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 HTC one ma wydajniejszy procek, ma więcej ramu no i jest flagowcem co pewnie też nie się za sobą inne zalety. WP jest doskonałym systemem dla niewymagajacych jest prosty i stabilny, podobnie jak ios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 temat do zamknięcia, dowiedziałem się że z'ki się tną i odklejają .Biorę XPERIE M2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Pisałem Ci że w Zetce się szybka odkleja xdProblem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miniii
Cześć, hejka.
Poszukuję telefonu do +/- 600zł , może lekko wykraczać poza kwote.
Nie chce samsunga, myślałem nad XPERIA E4 / M2 ew. HTC One M7 - który z tych telefonów najlepszy?
Wypowiedzi na temat smartfonów/linki do lepszych mile widziane
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi