krolm100 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 WitamOglądałem na yt ostatnio kilka filmików z porównaniem 1+1 z innymi telefonami i wychodzi na to, że oneplus jest szybszy od innych producentów, którzy oferują lepsze parametry na papierze. NIe wiem jednak, czy mam źródła są wiarygodne, co o tym myślicie ? Mile widziana opinia kogoś kto może na żywo porównywać ten telefon.Wrzucam kilka linków. https://www.youtube.com/watch?v=LyBFm7m5W2Ai porównanie wydajności:http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/10554/10596/10514/8384/ Ciekaw jestem też jak to wypada w porównaniu z Microsoft, blackberry ,ios. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Tak, masz rację .. one plus one jest jednym z najszybszych telefonów z jakimi miałem do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 bo to także zasługa cyanogen os, a nie shitowego touchwizza itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 TO wiadomo Cyanogen świetny jest, chociaż SENSE czy MIUI też nie są złe. A jak wypada w porównaniu z zamkniętymi systemami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 tak xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 no zbyt wiele to na tym filmiku nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Moim skromnym zdaniem : blednym jest porownywanie telefonow z roznymi systemami, patrzac na to jak dlugo sie uruchamia, jak szybko dzwoni, jak dlugo wysyla sms itp. - to sa zupelnie inne technollgie. Ios ObjectiveC, WP C# , A wlasnie Android, Ubuntu i FFOS Java. Porownywac systemy z roznych technologi, to szybkosc wyliczenia liczby pi, stress testy i inne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 @dasiek yephmmm.. ciekawe jak wypada przy Jolla phone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 jolla phone ?Tu może nie do końca chodzi o porównanie systemów o ile porównanie końcowego produktu jakim jest smartfon z punktu widzenia użytkownika, który chce wybrać to co najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Jolla Phone to telefon byłych pracowników Noki, tak powinna wyglądać następca Noki N9, oraz jest napędzana dystrybujcją linuxa to nie do końca android, lecz pliki apk można instalować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartlris21 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam mam OnePlusOne. Widziałem że właśnie te modele co nie są flagowe mają tani hosting i serwery vps dlatego też wybrałem ten model z pośród wielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 @Bartlris21 napisz temat, a otrzymasz odpowiedź, ten temat dotyczy dyskusji ogólnych na temat 1+1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.s.a. Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Hej, A czy występuje jeszcze problem żółtego ekranu w opo? I czy w opt ten problem również się pojawił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi