vexer Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Siemka mam problem nie moge otworzyć żadnych aplikacji na cyanogenmod 11 bo zawsze pojawia się komunikat aplikacja została zatrzymana. Co robić? Robienie wipe nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 PeliKan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 wybierasz rom z tego linkuhttp://d-h.st/users/TeamCanjica/?fld_id=26295#filesi klikasz download now, to nie wirus tylko reklamy utrzymujące ten hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 sprecyzuj dokładnie o co ci chodzi, oraz jakich aplikacji się to tyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexer Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Włączam aplikacje np internet po jakiś 20 sekundach ojawia się komunikat że aplikacja została zatrzymana i się wyłącza tak samo mam z sklepem play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 sprawdź czy masz wgrany najnowszy bulid, jak tak, to zrób wipe data, /system i wgraj na nowo rom oraz gaapsy, stąd http://gapps.cyanogenmod.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexer Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 jak zobaczyć ten build ? sorry jestem nowy w tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 build to jest ta data po nazwie romu np. 20150607 czyli 7 czerwca br i jak wiadomo im późniejsza data tym nowszy build Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexer Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 cm11.0_codina.maclaw.20140131 o to chodzi? Edit.Mam najczęściej te komunikaty: com.google.proces.gapps zostal zatrzymany. Niestety, Usługi google play zostały zatrzymane oraz Menedżer został zatrzymany. Zainstalowałem cały ROM z tego rematu: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2542-galaxy-ace-ii-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-rom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 @vexer szczerze? to maclaw robi romy na opak dla ace 2, totalnie odradzam jego romów, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538414stąd wgraj gaapsy i wybierz tylko google play, albo stąd http://gapps.cyanogenmod.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexer Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 @PeliKan niestety jest kolejny problem bo pisałeś w tamtym twmacie żebym zrobił format systemu zrobiłem ale nie chce się teraz uruchomić telefon wyskakuje tylko napis Samsung Galaxy Ace 2 GT-I8160 i tak cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 bo miałeś wgrać rom potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexer Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 to co mam teraz zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 uruchom telefon w trybie recovery i wgraj od nowa rom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 wrzucić ROM na kartę i spróbować wgrac ROM przez recovery, a jak nie możesz wejść w recovery i flash stocka odinem, potem recovery, potem format system i odrazu flash romu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexer Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dobra po 5 razie udało się wejść do recovery i zainstalowałem rom na nowo teraz tylko zostało zainstalować te gappsy co podesłał PeliKan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 tak, jak nadal będzie ten problem to jak inne gaapsy pod ten cm nie podziałają, to sugeruję zmianę romu, na na przykład od teamCanijca albo od Chrono czy jak mu tam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexer Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Co mam wybrać w tych aplikacjach do zainstalowania żeby było dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 poprostu wgraj i napisz czy problem się powtarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexer Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 no włączyłem telefon i jak wchodze na pulpit jest czarny ekran, moge wszystko robić ale jest czarny ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 zmień launcher, albo w ogolę zmień rom, bo serio maclaw robi romy na opak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Widzę, że nie tylko ja mam takie zdanie o romach maclawa. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexer Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A trzeba odinstalować ten rom jakos czy co bo nie wiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 nie nie, tylko wipe data trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexer Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Chciałem pobrać ale ten od TeamCajnica to strona ma wirusa i nie ma innego linku do tego :/ Polecacie jakiś dobry rom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexer Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dobra wszystko pięknie działa już żadnych komunikatów, błędów dla tych co mają ten problem to zainstalujcie rom od team cajinica Dziękuje wszystkim za pomoc temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vexer
Siemka mam problem nie moge otworzyć żadnych aplikacji na cyanogenmod 11 bo zawsze pojawia się komunikat aplikacja została zatrzymana. Co robić? Robienie wipe nie działa.
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi