PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 UwagaJa, jak i forum, nie jesteśmy odpowiedzialni za ewentualne uceglenie urządzenia Resurrection Remix the ROM has been based on CM,slim.omni and original Remix ROM builds, this creates an awesome combination of performance, customization, power and the most new features, brought directly to your DeviceMany things that in previous versions were tweaked with mods, are now included by default in the ROM so, please enjoy!Special thanks to CM Inc. ,OMNI team ,SLIMROMS and of course to all the supporters Odblokowany bootloaderWgrane najnowsze TWRP recoveryWgrany Baseband minimum od V20A RomGaapsy, (alternatywny link)Wersje romu stabilneWersje romu eksperymentalnePrzy wgrywaniu romu:Pobierz rom Pobierz Gaapsy Zrób nandroid backup (Back up w twrp) Wipe cache Wipe dalvik Sflashuj rom Sflashuj gaapsy GotowePo aktualizacji bulidu:Pobierz najnowszy bulid Zrób nandroid backup Wipe cache Wipe dalvik Wgraj rom Wgraj gaapsy GotoweŹródło:http://forum.xda-developers.com/optimus-4x-hd/development/rom-resurrectionremix-5-4-0-t3070656 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Marek Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Wgrałem rom i dzwiek nie dziala od czego to moze zalezec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 @Krzysiek Marek na pewno wgrałeś najnowszy bulid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Marek Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 roma i gappa wzielem od ciebie z posta i wszystko oprucz glosu i polaczen dzialalo wczoraj sie 9h meczyłem by orzywic mojego fona i wkoncu sie udalo na 12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 @Krzysiek Marek hmmmm... pamiętam że miałem te same problemy i wróciłem na aosp 5.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katoo Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Da rade coś zrobić zeby chodził dzwięk oraz wi-fi? bo nie działa też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Nic nie zrobisz, to powinno działać w zasadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katoo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 To co jest z tym romem? wi-fi działa ale dzwięk ani rusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi