Jan Nowak (Janek) Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ściągnąłem CM11 i gappsy zrobiłem wszystko według instrukcji czyli wipe/factory i inne, CM11 zainstalował się ale nie widzi aplikacji od Google. Co robię źle? Jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Napewno wgrałeś gaapsy pod cm11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Nowak (Janek) Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) tak wszystko ze strony cyanogenmod Edytowane 24 Czerwca 2015 przez NeoCM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 A co rozumiesz, iż nie widzi aplikacji google?Znaczy, że się nie zainstalowały? Nie masz gmail , google play? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Nowak (Janek) Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jest wszystko oprocz Google PLAY na ktorym mi oczywiscie najbardziej zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Możesz ręcznie doinstalować. Pobierz google play i usługi google. Ale paklet google winien mieć te aplikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan Nowak (Janek) Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 jak recznie instaluje to pozniej wyskakuja mi bledy mowiace ze aplikacja została zatrzymana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 zła wersja gapps. musisz kombinować z innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xDamian18 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Też miałem problem z Gapps'ami do cm11, dlatego zainstalowałem przez instalator http://beta.download.cyanogenmod.org/installi wszystko pięknie śmigało, android 4.4.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jan Nowak (Janek)
Ściągnąłem CM11 i gappsy zrobiłem wszystko według instrukcji czyli wipe/factory i inne, CM11 zainstalował się ale nie widzi aplikacji od Google. Co robię źle? Jak to naprawić?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi