miniii Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Cześć,hejka.W ostatnim poście jaki stworzyłem kilka osób poradziło mi, abym zrootował telefon i odpalil tryb download przez terminal.No cóż, posłuchałem. W międzyczasie zgrałem na telefon carbon rom 5.1 i gapps.Gdy carbon się instalował, było formating system->installing system, przy tej opcji zastopował się instalator, wróciło do menu recovery.Gdy klikałem reboot pokazywało się fix root w kółko, i tak próbowałem próbowałem - i nie potrafiłem wyjść z recovery.[PRÓBOWAŁEM ODPALAĆ TELEFON TRYBEM: RECOVERY I DOWNLOAD oraz zwykły, żaden nie działał i ciągle włączało się do recovery.] Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 w twrp weź reboot i potem download a w cwm advanced i reboot to bootloader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 ale wlasnie jak wlaczam fona to tylko do recovery sie odpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 w sensie stock recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Mam cwm..Napisze wszystko co robiłem z telefonem od początku.+Root +Cen•wlazłem w cen do instalki carbona i się wylaczaloteraz telefon nie ważne jak go włacze odpala odrazu recovery. Co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 hmm masz kartę sd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Mam 16GB. Gdy klikam nawet load from external SD Card to jej niewidzi też co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 może spróbuj wgrać jakiś rom przez ADB wiem że nie jest to zbyt łatwe, ale nie wiem co więcej w tej sytuacji zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Czyli jak? Nie mam zielonego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Tryb download musi się odpalić. trzymaj tak długo przyciski aż się uruchomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ... czyli przyciszania+home+zasilania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jest też możliwość zbootowanie do trybu download/bootloader przez Twoje custom recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Czyli jak? Nie mam zielonego pojęcia@PeliKan ma w sygnaturze poradnik jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 tu masz linkhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4501-poradnik-jak-u%C5%BCywa%C4%87-adb-sideload-oraz-jak-zainstalowa%C4%87-apk-poprzez-adb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 @PeliKanpróbuje normalnie odpalac, próbuje odpalać recovery i download, i za każdym razem odpala się CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 @miniii cwm to jest custom recovery, przez cwm wgrasz rom przez adb sideload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 wrzuć na karte TWRP i jakiś rom i wtedy ruszy, jak tak zrobiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miniii
Cześć,hejka.
W ostatnim poście jaki stworzyłem kilka osób poradziło mi, abym zrootował telefon i odpalil tryb download przez terminal.
No cóż, posłuchałem. W międzyczasie zgrałem na telefon carbon rom 5.1 i gapps.
Gdy carbon się instalował, było formating system->installing system, przy tej opcji zastopował się instalator, wróciło do menu recovery.
Gdy klikałem reboot pokazywało się fix root w kółko, i tak próbowałem próbowałem - i nie potrafiłem wyjść z recovery.
[PRÓBOWAŁEM ODPALAĆ TELEFON TRYBEM: RECOVERY I DOWNLOAD oraz zwykły, żaden nie działał i ciągle włączało się do recovery.]
Ma ktoś jakiś pomysł?
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi