Guarishi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam, mam problem z telefonem. Dostałem aktualizację jakąś na telefon, pobrałem ją i włączyłem, poczym włączył mi się TWRP v2.7.1.2 Wie ktoś jak to wyłączyć, bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Hah xd ale co? Wyjsc z twrp? Reboot system poszukaj xdAaa popraw nazwe bo temat wyleci i sprecyzuj dokładnie oco Ci chodzi bo nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guarishi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Właśnie klikałem kilka razy reboot system i dalej po włączeniu telefonu mam twrp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 zaktualizuj twrp i popraw tą nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guarishi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 A jak zaktualizować? I o co chodzi z tym tematem, bo nie wiem jak mam go poprawić ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 podaj model telefonu, to Ci poprawie i właśnie, bez podanego modelu ciężko będzie rozwiązać problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guarishi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 HTC One V, nie wiem gdzie sie edytuje tematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 edytowalem fuck! tylko nie HTC! xd nie no żart znajdź inną wersję recovery i wgraj przez to, potem reboot>recovery i potem reboot>system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guarishi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ale ja mam pobrać inną wersję na kompie pobrać i potem przez USB czy jak wgrać inną wersję? Teraz jest v2.7.1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 przez USB wrzucić na pamięć wewnętrzna/kartę SD i wtedy install i instalujesz to recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guarishi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Okej, a macie jakieś lepsze wersje, czy po prostu inną pobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 poprostu inną, potem najwyżej tą spowrotem wgrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Prościej będzie wgrać stocka i zacząć od nowa zabawę.firmware masz w postaci .exe więc ich wgranie nie jest trudne. Tu koledzy nie rozumieją, że nie masz jak przesłać inną wersję recovery do telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 @NeoCM a adb sideload? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 wybieracie cięższe warianty. A wątpię aby człowiek, który ma małe doświadczenie chciałby się bawić w sdk i te komendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A czy mi sie zdaje czy w twrp jest opcja enable mtp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guarishi
Witam, mam problem z telefonem. Dostałem aktualizację jakąś na telefon, pobrałem ją i włączyłem, poczym włączył mi się TWRP v2.7.1.2
Wie ktoś jak to wyłączyć, bardzo proszę.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi