s00pher Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Witam, poszukuję aplikacji "aparat", która będzie miała taka nakładkę jak na zdjęciu.Konkretnie chodzi o "rec", "status baterii", no wiecie ten wygląd a`la nagrywanie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Aby znaleźć Tobie aplikacje bym musiał wszystkie instalować i sprawdzać w których jest taka możliwość. Akurat tą czynność możesz sam wykonać po prostu wystarczy odwiedzić sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Już dużo zainstalowałem i w żadnej nie mogłem znaleźć takiej nakładki ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Poszukaj w google play ''rec camera'' może znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nic :'(, jeszcze jutro coś poszukam lecz raczej nie znajdę bo trochę tych aplikacji dziś miałem na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi