karolek312443 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Po zainstalowaniu cyanogena 12 na lg l70 D320n, telefon zacina sie na logu (caly czas jest cyanogen i nic więcej). Próbowałem wejsc w tryb recovery ale sie nieda i nie wiem co zrobic Już zrobione, wystarczyło zrobić factory data restet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
karolek312443
Po zainstalowaniu cyanogena 12 na lg l70 D320n, telefon zacina sie na logu (caly czas jest cyanogen i nic więcej). Próbowałem wejsc w tryb recovery ale sie nieda i nie wiem co zrobic
Już zrobione, wystarczyło zrobić factory data restet
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi