Siemanko Koledzy , mój problem wygląda następująco.
Miałem JB , bodajze 4.1.2 (nie pamiętam skleroza)
coś zaczeło go Mulić , poszperałem w necie , widze Kitkat , wgrałem . KDZ ładnie sflashowało etc. odplalił się , ale Wygląd nie odpowiadał ,\.
Następnie wgrałem Cyjana chyba CM10 , (ach ta skleroza) Nie widział Wifi , i inne błędy .
wczoraj ok 18 sciągnałem Softa V20D_00 sflashowało się pięknie , ( dopiero po sflashowaniu , zobaczyłem ze był to soft do L7 I Generacji) Tel po skonczonym Flashu , wisi na Logo LG .
Później probowałem wgrać Inny stock do L7 II , Próbowałem wielu , podczas wgrywania KDZ , wysypywał się na błędzie IMparam14 (czy jakos tak ) Ciągle w tym samym momencie . CZego skutkiem było Tylko Emergency Mode , czy to bez bateri , czy Z bateria , nic nie dało sie zrobić . Po męczarni , nie przespanej nocy , wielu próbach , Spróbowałem wgrać Wyzej wymieniony V20D_00 o dziwo wgrał się bezproblemowo , Emergency Mode zniknęło , lecz tel wisi na Logu LG .
Pany Kochane powiedzcie / nakierujcie mnie jak / czy da rade wgrać spowrotem JB 4.1.2 do mojej L7 II
Pomocyy
Edit: Próbowałem wgrać V10I i Znów ten sam błąd Iparam czy coś ten teges .
Ten V20D_00 flashuje bez problemowo , tylko że on jest do L7 I g , i po flashu wisi na Logu .
Pytanie
Sebastian Kłapacz
Napisano 44 minut temu
Siemanko Koledzy , mój problem wygląda następująco.
Miałem JB , bodajze 4.1.2 (nie pamiętam skleroza)
coś zaczeło go Mulić , poszperałem w necie , widze Kitkat , wgrałem .
KDZ ładnie sflashowało etc. odplalił się , ale Wygląd nie odpowiadał ,\.
Następnie wgrałem Cyjana chyba CM10 , (ach ta skleroza)
Nie widział Wifi , i inne błędy .
wczoraj ok 18 sciągnałem Softa V20D_00 sflashowało się pięknie , ( dopiero po sflashowaniu , zobaczyłem ze był to soft do L7 I Generacji)
Tel po skonczonym Flashu , wisi na Logo LG .
Później probowałem wgrać Inny stock do L7 II , Próbowałem wielu , podczas wgrywania KDZ , wysypywał się na błędzie IMparam14 (czy jakos tak ) Ciągle w tym samym momencie . CZego skutkiem było Tylko Emergency Mode , czy to bez bateri , czy Z bateria , nic nie dało sie zrobić .
Po męczarni , nie przespanej nocy , wielu próbach , Spróbowałem wgrać Wyzej wymieniony V20D_00 o dziwo wgrał się bezproblemowo , Emergency Mode zniknęło , lecz tel wisi na Logu LG .
Pany Kochane powiedzcie / nakierujcie mnie jak / czy da rade wgrać spowrotem JB 4.1.2 do mojej L7 II
Pomocyy
Edit: Próbowałem wgrać V10I i Znów ten sam błąd Iparam czy coś ten teges .
Ten V20D_00 flashuje bez problemowo , tylko że on jest do L7 I g , i po flashu wisi na Logu .
Top użytkownicy dla tego pytania
40
29
13
3
Popularne dni
15 Cze
46
16 Cze
37
17 Cze
2
Top użytkownicy dla tego pytania
PeliKan 40 odpowiedzi
Sebastian Kłapacz 29 odpowiedzi
Sebastian Kłapacz_37948 13 odpowiedzi
NeoCM 3 odpowiedzi
Popularne dni
15 Cze 2015
46 odpowiedzi
16 Cze 2015
37 odpowiedzi
17 Cze 2015
2 odpowiedzi
Popularne posty
PeliKan
wszystko da się zrobić Tu z tego linka http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ masz instrukcje ogólną, wgraj JB przez Flashtoola, PS: nie zapomnij
PeliKan
ja tym flashtoolem wgrałem ICS do mojego 4Ksa, kdz'tem mi też nie szło, ogólnie polecam
PeliKan
dograj witaminki, jak vc redist wszystkie oraz net framework
Opublikowane grafiki
84 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi