donjuan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Proszę o pomoc z tym lg bo wszystkie poradniki sie nie sprawdzaja. Dodam ze telefonik mam zrootowany, Cwm chyba wgrane ale w recovery mi sie wyswietla error. zwykły cyanogenmod installer ciągle mi sie zatrzymuje. więc chciałbym przez cwm. pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 C0nvert-R Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wieesz co, osobiście poleciłbym reflash do stocka jakiegoś, ew. tego samego, po czym wszyściutko według poradników.Co do flashowania stocka / CMa wszystko jest na tym forum. Część postów dodawałem ja, więc jak coś, wątpliwości wszelkie do mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 donjuan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 OK spróbuję zflashować. Dzięki. PS: sorry z nie ten dział. YEEEY cyanogen zainstalowany. Okazało się że miałem zablokowany bootloader 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
donjuan
Proszę o pomoc z tym lg bo wszystkie poradniki sie nie sprawdzaja. Dodam ze telefonik mam zrootowany, Cwm chyba wgrane ale w recovery mi sie wyswietla error. zwykły cyanogenmod installer ciągle mi sie zatrzymuje. więc chciałbym przez cwm. pomocy!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi