WItam, mam problem z LG L5 II, wcześniej bardzo się ścinał i ciągle wyskakiwał komunikat "Klawiatura LG została zatrzymana", przywróciłam więc ustawienia fabryczne, jednak podczas ponownych ustawień znów wyskoczył komunikat o klawiaturze - konfiguracja nie została dokończona. od tamtej pory kiedy uruchamiam telefon pojawia się "LG Security Error", a komputer nie znajduje urządzenia Czytałam Wgrywanie stock firmware używając programu KDZ a także podobny temat, jednak zrobienie tego wydaję się niemożliwe kiedy komputer nie znajduję urządzenia Czy da się go jeszcze jakoś uratować?
Pytanie
kurczi
WItam,
mam problem z LG L5 II, wcześniej bardzo się ścinał i ciągle wyskakiwał komunikat "Klawiatura LG została zatrzymana", przywróciłam więc ustawienia fabryczne, jednak podczas ponownych ustawień znów wyskoczył komunikat o klawiaturze - konfiguracja nie została dokończona.
od tamtej pory kiedy uruchamiam telefon pojawia się "LG Security Error", a komputer nie znajduje urządzenia
Czytałam Wgrywanie stock firmware używając programu KDZ a także podobny temat, jednak zrobienie tego wydaję się niemożliwe kiedy komputer nie znajduję urządzenia
Czy da się go jeszcze jakoś uratować?
Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi