Maaniaak Pro Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Siemka Mam LG L9. Wersję V20c, chyba brandowany z t-mobile, bo na starcie pokazuje logo t-mobile. Nie mam pojecia jak zdjąć sima, ponieważ w kodach 2945#*760# nie mam spersonalizowanego, a niestety obsługuje co ciekawe tylko sieć Plus. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A już mam, jest cała, nietykanaTo teraz wgram ICS, z kartą. Tą która działa czy niedziałająca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Najlepiej bez, aczkolwiek ja nigdy tego nie przestrzegałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Okey, za parę minut napiszę jak efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 C0nvert-R Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Lepiej bez karty, bo jak nie masz neta wykupionego, to potrafi zeżreć kilka złotych przy konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 No to sorrka że tak długo, czasu mniej miałem. Wrzucałem ICS, JB. Rzecz jasna gówno pomogło, nie mogę kodem zdjąć bo mam "nie spersonalizowany telefon". Działa karta plus lub play na nadajniku plusa. W serwisie też gówno dali, wrzucili mi 4.1.2 i nadal to samo tylko dwa dni straciłem. Może kdz do lollipop lub nawet GB? Co może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 na l9 były z stocków są tylko ICS i JB,a może to problem z anteną?bo przypomnij mi co Ci się wyświetla po włożeniu karty z innej sieci?bo jak z play karta działa to nie simlock tylko coś z anteną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maaniaak Pro
Siemka
Mam LG L9. Wersję V20c, chyba brandowany z t-mobile, bo na starcie pokazuje logo t-mobile. Nie mam pojecia jak zdjąć sima, ponieważ w kodach 2945#*760# nie mam spersonalizowanego, a niestety obsługuje co ciekawe tylko sieć Plus.
Jakieś pomysły?
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi