Maaniaak Pro Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Siemka Mam LG L9. Wersję V20c, chyba brandowany z t-mobile, bo na starcie pokazuje logo t-mobile. Nie mam pojecia jak zdjąć sima, ponieważ w kodach 2945#*760# nie mam spersonalizowanego, a niestety obsługuje co ciekawe tylko sieć Plus. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 więc tak, masz simlocka na plusa (?dziwne, ponoć od bardzo dłuższego czasu simlocki ma tylko orange?) a masz wgrany stock brandowany na T-mobilehmmm... spróbuj wgrać Stocka V20 Euro openhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 A wiesz skąd wezmę to V20 Euro Open nie z ad.fly? chyba że tam się da bez płacenia subskrybcyjnego pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 prosze http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2107971kurde coś się sknociło z tą witryną, kiedyś szło gładko pobieranietą lgfirmware 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Mam już V20h i nadal nie działa nic poza plusem :/A telefon nie spersonalizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 A daj ss co się dzieje przy wlozeniu innej karty niż plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Przy wyborze sieci pokazuje napis "Karta sim nie pozwala na połączenie z tą siecią" Wszystko działa poza logowaniem do sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Hmmm w karcie od plusa jak zrob wyszukiwanie sieci i zobacz czy wykryje te sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Na karcie t-mobile chwyta nie łączy, na karcie orange chwyta nie łączy (obydwie: karta Sim nie pozwala na połączenie z tą siecią") a plus chwyta i łączy. Nie wiem czy to wina rom'u czy poprostu urządzenia.Celem jest to, by telefon działał w orange. Może mieć i sima na to, byleby mi działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zle mnie zinterpretowales, zobacz czy na karcie wlasciwej na tej co chodzi, zrób wyszukiwanie ręczne sieci i zobacz ile sieci masz dostepnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Orange UMTS/GSM Plus, Play, T-Mobile. Wszystko jest tylko nie łączą karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dziwne, nie powinien to być simlock bo to tylko ma orange,Zrób wipe może pomoże, w co wątpię, ale spróbować wartoPS: A karta kiedy ważna? Ta z orange? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ok, a jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wchodzisz do recovery i robisz wipe data&factory reset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 To jest to samo co hard reset?Dopiero rano mogę cwm wgrać, napiszę czy wipe pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Tak to jest to samo co HRNa androidowym e3 też to możesz zrobić, ale jak koniecznie chcesz wgrać cwm to zrób jeszcze wipe /cache i dalvik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 jakie e3? Myślałem że trzeba cwm mieć, i tak go chwilowo ucegliłem, znowu v20h wrzucam. Nie na jakiegoś plika cab/kdz z CM10 lub 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Nie ma, a te recovery e3 to zwykle androidowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jak do niego wejde? Bo hard reset juz byl kilka razy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 hmmmmm.... kurde, nie wiem co dalej :/ postaram się poszukam solucji, bądź może sama mi do głowy wpanie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Śmiesznie w sumie, bo brand był T-Mobile, SIM od plusa, jest juz v20h, v20l tez było i byly Hardy robione vol- home power, i dupa Co lepsze, jest root, a nie moge bl wrzucić. W terminalu mi resetuje telefon i hit - usuwa root. Co jeszcze można zrobić? Moze do ICK cofne i podziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 C0nvert-R Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Może... a, czy podczas KDZa wyjmowałeś SIM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Tak, mam włożyć? Jak tak to którą, działającą czy tą która ma działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Hmmm... Zobacz czy wizualnie nie masz jakoś uszkodzonej anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maaniaak Pro Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Gdzie ją znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zdejmij klapke i zobacz czy nie jest cokolwiek uszkodzone, czy nie ma otarc itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maaniaak Pro
Siemka
Mam LG L9. Wersję V20c, chyba brandowany z t-mobile, bo na starcie pokazuje logo t-mobile. Nie mam pojecia jak zdjąć sima, ponieważ w kodach 2945#*760# nie mam spersonalizowanego, a niestety obsługuje co ciekawe tylko sieć Plus.
Jakieś pomysły?
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi