Majcon Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam chciałem sobie na swoim LG zainstalować CM 11 lecz po próbie zainstalowania wywaliło error status 7 i teraz nie chce się uruchomić telefon pokazuje się tylko logo LG i nic więcej a gdy wyciągnę baterię i włożę uruchomia się recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 wyszukaj na forum jak usunąć ten problem z statusem 7dmym i wgraj plik przez adb sideload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majcon Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Tylko jest taki problem że nie mogę włączyć telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 to zrób tak, trzymaj przycisk ściszania i podepnij go pod komputer, następnie wgraj stocka na nowohttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/tu w tym linku masz ogólnikowo napisane jak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majcon Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Czyli mam to uruchomić i wgrać przez KDZ tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 tak, a potem ponów to co robiłeś z custom romem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majcon Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ok wgram od razu z rootem i zainstaluję nowsze recovery bo błąd jest przez starszą wersję Wielkie dzięki mój mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ok, ok daj znać czy wszystko jest git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majcon Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Właśnie mam problem z aktualizacją recovery bo nie wiem jak to zrobić gdyż ostatnie recovery wgrałem wraz z softem i jest ono stare i przez to jest error status 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 to znaczy? a masz ten pliczek z nowszą wersją custom recovery?jak tak to przez stare custom recovery odpal telefon w trybie bootloader, podepnij pod komputer i w fastboocie wprowadz te komendefastboot flash recovery recovery.img gdzie recovery.img to Twoje nowe custom recovery, musisz podac dokładną ścieżkę do niego, lub przerzucić pliczek myszkąjak wyskoczy Ci jakiś failed że nie znalazło partycji recovery to wgraj na boot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majcon Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 mam mam tylko jak ten bootloader uruchomić to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 masz cwm tak? gdzieś w cwm poszukaj reboot to bootloader 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majcon Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ok zrobiłem wszystko i działało gdyż teraz gdy wejdę na ekran startowy to mam "niestety aplikacja trebuchet została zatrzymana" i nic nie mogę z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 zrób wipe w recovery, oraz wipe dalvik i cache, to powinno pomóc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Majcon Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ok działa już tylko nie wiem co ja przełączyłem w ustawieniach że przestało ale mniejsza może zaktualizuję do wersji 12.1 tylko żeby kamera działała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Temat zamykam, gdyż problem wymieniony w nazwie tematu został rozwiązanyProblem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Majcon
Witam chciałem sobie na swoim LG zainstalować CM 11 lecz po próbie zainstalowania wywaliło error status 7 i teraz nie chce się uruchomić telefon pokazuje się tylko logo LG i nic więcej a gdy wyciągnę baterię i włożę uruchomia się recovery
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi