krolm100 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 WitamJakie znacie dobre źródła części do różnych smartfonów, nowe lub używane, oryginalne, ostatecznie zamienniki dobrej jakości, w kraju i poza jego granicami. Gdzie warto kupić np. lcd ?pozdrawiam ps. nie wiedziałem zbytnio gdzie mogę dać taki temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Polecam allegro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 problem w tym, że ani na allegro ani na aliexpress nie mam gwarancji, że kupuję dobrej jakości produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 masz 10 dni na oddanie towaru bez podania przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 może i racja, ale musi on być w nienaruszonym stanie, a jeśli założę np. lcd i się okaże, że jest lipne to już nie będzie w stanie takim jakim bł nowy. Poza tym na aliexpress to już nie jest takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 A co powiecie o tym? http://www.emobilen.pl/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wygląda to atrakcyjniej i nawet ceny w miarę. Znalazłem jeszcze coś takiego.http://magboss.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi