sowa12343 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Cześc mam wielką prośbę bo chciałbym zrootowac moj telefon i szczerze nie wiem jak co bedzie mi do niego potrzebnie itp itd. Jakby ktoś mógł to bardzo bym prosił i szczegółową instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 spróbuj programem kingo root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sowa12343 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 a moglbys mi duzo bardziej szczegołowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Pobierz na kompa program kingo root .. wlacz tryb debugowania w telefonie, wlacz kingo root, podebnij fona to pc (kablem xD) i jak apka wykryje twój telefon nacisnij root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sowa12343 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 no jest wszystko luz tylko wyskakuje root failed.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dziwne .. sproboj jeszcze raz jak znow sie pojawi blad to poszukamy co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sowa12343 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 no kurde dalej nie chce nwm czm wyskakuje ze poloczone itp i jak jest pobieranie plików to jest zero i po 3 sek odrazu 100 i wyskakuje root failed a debugowanie włączone chyba ze musze jeszcze dac poloczenie jako dysk przenosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Spróbuj też aplikacją farmaroot.apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sowa12343
Cześc mam wielką prośbę bo chciałbym zrootowac moj telefon i szczerze nie wiem jak co bedzie mi do niego potrzebnie itp itd. Jakby ktoś mógł to bardzo bym prosił i szczegółową instrukcje
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi