remiko500 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam napisze mi ktoś jak poprawnie wgrać CM na mojego htc one mini2? jak odblokować bootloader i zrotować telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 remiko500 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zero roznicy nie wiem nawet czy sie zainstalowalo przez recowery wgrywalwm zadnej dodadkowej opcji nie widac w ustawieniach, a i to jest chyba na samsunga I glosniki charcza tylko jak bas jest w piosence basu nie slychac tylko (jakby mialy zaraz membrany wyskoczyc) wogole nie gra jak htc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 bo musisz sobie dograć jakiś moduł na beats audio, bo w stocku głośniki grają ciszej, ale czyściej czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
remiko500
Witam napisze mi ktoś jak poprawnie wgrać CM na mojego htc one mini2? jak odblokować bootloader i zrotować telefon?
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi