PeliKan Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 tak, dla wersji z nfc musisz wgrać soft dla nfchttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xae135 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 dzieki jak sie sciagnie sprobuje wgrac dzieki wam za wszystko jak cos to napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 ok, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xae135 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 napisze na gg ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie bardzo mi to pasuje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian3264 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 który rom mam ściągnąć z tego dysku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ten z najnowszą datą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Andrasik Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Nie działa jeszcze WiFi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Nie sądze aby byl taki problem i ktos wczesniej by go nie zauwazyl, sprobuj wipe albo reinstall, ale nie obwiniaj odrazu romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Mucha Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Panowie jest nowsza wersja http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-develop/rom-cyanogenmod-12-1-t3128964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dla tych którym nie działa instalacja przez CWM:1. Sflashuj kernel Chrono2. Bez rebootu od razu po flashu kernela sflashuj TWRP potem reboot recovery(u mnie zrebootował się do systemu więc przy animacji wyjmij baterię i wejdź do recovery kombinacją przycisków)3. I przez niego flash ROMu i gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 na cm 12 5.0.2 alpha mam zasieg i wszystko dziala tylko ze malo stabilny i muli To skoro na tym jesteś to spisz sobie konfigurację APN. Ja zamiast czekać i czekać to spisałem APN'y i wszystko lata.`Gorzej, że czeka mnie zmiana operatora i czeka mnie zabawa od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 zainstalowałem ten ROM i pomyślałem że na nim zostanę... tak się jednak nie stało... pierwsze kilka godzin chodzi jak marzenie, potem zaczynają sie zwiechy, restarty, gubienie aplikacji, także jeśli ktoś chce się tylko pochwalić że ma najnowszego androida itp.() to niech instaluje, ale nie nadaje on się do użytku, nie wiem może tylko ja tak mam, ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 też tak miałem, na początku zawsze chciałem mieć najnowszego androida, aczkolwiek zacząłem wybierać nie wersje androida/cyanogenmoda tylko stabilność romu, ja ze swojej strony powiem, że cm10.2 od TeamCanija jest całkiem fajny, nie testowałęm cm11 by chrono aczkolwiek również go mogę polecić, słyszałem o nim wiele pozytywnych opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Mi cm11 również się świetnie spisuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lameme Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Hej, zainstalowałem 12.1 na moim samsungu galaxy ace2, ale mam okropny problem z wifi. Tak jak na wcześniejszej wersji 11 działało, tak teraz nie mogę w ogóle go włączyć. To znaczy, włączam przycisk wifi w ustawieniach, ale nic się nie dzieje. Klikam na ikonkę wifi w ustawieniach (tak jakbyście chcieli sobie wybrać z jakim wifi chcecie się połączyć) a tam okazuje się, że znowu wifi nie jest włączone. Co robić? Koniecznie zależy mi aby telefon był na androidzie 4.4+, więc raczej nie będę mógł wrócić do cyanogenmoda 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Spróbuj wgrać kernel chrono Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinder7544 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 witam, link nie działa (nie znaleziono pliku) czy ktoś mógłby dać nowy link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi