s00pher Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam Pobrałem sobie gre, jednak nie mieści mi się w głównym katalogu telefonu Aplikacja składa się z dwóch plików:-apk, wiadomo-plik danych w folderze obb który trzeba wrzucić do android/obb w pamięci telefonuMam jednak problem, plik ten jest większy niż mam wolnego miejsca w telefonie Można jakoś przestawić ścieżkę dostępu do tych danych,tak aby aplikacja ciągła je z sd/android/obb? System CyanogenMod 11 (4.4.4)rootrecovery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 spróbuj aplikacją folder mount zamontować tam katalog, albo zrób swap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 s00pher Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Swap czyli przerzucic system na sd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 nie, nie, edytujesz plik vold.fstab na forum znajdziesz jak, jednak nie polecam CI tej metody, nie wiedząc czemu niektóre xperie dostają Sadden death po wielokrotnym swapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 s00pher Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 To sprobuje ta aplikacja zamontowac folder lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
s00pher
Witam
Pobrałem sobie gre, jednak nie mieści mi się w głównym katalogu telefonu
Aplikacja składa się z dwóch plików:
-apk, wiadomo
-plik danych w folderze obb który trzeba wrzucić do android/obb w pamięci telefonu
Mam jednak problem, plik ten jest większy niż mam wolnego miejsca w telefonie
Można jakoś przestawić ścieżkę dostępu do tych danych,tak aby aplikacja ciągła je z sd/android/obb?
System CyanogenMod 11 (4.4.4)
root
recovery
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi