muzior Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zainstalowałem najnowszy CM12 i mam tylko 2 ekrany. Jak można to zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Proste. Przytrzymaj palcem na ekran. Pojawią się opcje.przy górnej belce będzie domek. przesuwasz i klikasz, który ma być pierwszy. I masz ekran przesuwany w 2 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Chodzi o stockowy launcher?Musisz dodać widgety/aplikacje. Inaczej nie doda więcej ekranów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muzior Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Bardzo dziękuję. To jeszcze zapytam jak ustawić wybrany ekran jako główny, bo po dodaniu np widgeta ekran doodawany w określonym miejscu. Chciałbym mieć możliwość przesuwania ekranów w każdą stronę, a ekran środkowy byłby domowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muzior Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
muzior
Zainstalowałem najnowszy CM12 i mam tylko 2 ekrany. Jak można to zmienić ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi