Trojan01 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam, ostatnio w sieci natknąłem się na recenzje nowego note (4) i zaciekawiła mnie funkcja "obsługa jedną ręką" - która umożliwia zeskanowane ekranu do mniejszego rozmiaru. Zastanawiam się czy istnieje może podobne rozwiązanie dla telefonów xperia, jakaś modyfikacja systemu albo aplikacja. Taka opcja z pewnością by pomogła ludziom o małych dłoniach w obsłudze zetek albo porostu wyposażonym w model Ultra jak jest w moim przypadku.Jeśli na forum był podobny temat to sorry, szukałem ale ja nic nie znalazłem.I jeśli zły dział to też proszę o przeniesienie. Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jeżeli nie masz w ustawieniach opcji obsługi jedną ręką...to jej nie włączysz.. O aplikacjach takich nie słyszałem. Jak miałem G Flexa to tam była ta opcja. Ale czy taka dobra... klawiatura zmniejszała się do ekranu Galaxy Mini i traf w te malutkie literki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi