VAdamV Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Witam.Z góry przepraszam za tytuł ale nie wiedziałem jak nazwać ten temat.Chodzi mi o to że mam zamiar kupić samsunga s3 lte tylko problem w tym ze nie wiem czy Samsung Exynos 4412Zegar procesora: 1,40 GHzLiczba rdzeni: 4GPU: ARM Mali-400 MP4 @440 MHz są dobre może byscie mogli mi napisac odpowiedniki tych podzespołów w snapdragon i andreo ?Jeszcze jedno niżej napisałem parametry mojego S3 neo czy te wyżej są lepsze ?Qualcomm Snapdragon 400 8226Zegar procesora: 1,40 GHzLiczba rdzeni: 4GPU: Adreno 305 @450 MHz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 S3 neo jest nieco szybszy, ale LTE ma z kolei 2gb ramu. Chcesz zmienic Neo na LTE? Nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Również bym został przy neo, albo dołożył i S4 kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ten LTE ma nieco lepsze wsparcie developerskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi