King_Stone_69 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Mam SGS 3 mini z CM 12.1 20150531 i nie mam recovery Chodzi mi o aktualizacje do 20150604 bo uaktualnienie z poziomu ustawień nie działa - brak dostępnych aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 jak to brak recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Czarny ekran przy próbie wejścia w ten tryb i wyłączenie się telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 wgraj jeszcze raz custom recovery przez odina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Lub zainstaluj terminal i wpisz w niegosureboote recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 PeliKan, raczej siedze w recovery a nie moge znaleść instrukcji.Pawliniak, sprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Custom recovery wgrywasz jak rom, tylko że w PadA dajesz custom recoveryTu znajdziesz poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
King_Stone_69
Mam SGS 3 mini z CM 12.1 20150531 i nie mam recovery
Chodzi mi o aktualizacje do 20150604 bo uaktualnienie z poziomu ustawień nie działa - brak dostępnych aktualizacji.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi