herrera Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Znacie jakieś gry na telefon multiplayer na wifi typu terraria, jakieś pixel dungeon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 jak lubisz sb postrzelać, to ShadowGun:DeadZone tylko optymalizacja słaba.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ostatnio też Modern Combat 5 stał się darmowy, tylko krótki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 JA polecam World of tanks blitz - mi sięgrało nawet wygodniej niż na komputerze, ale musiałem usunąć, sixguns - fajny klimat dzikiego zachodu tylko na multiplayerze narobiło się pełno "bossow" co to sb nakupili różne rzeczy i sieke robią, blitz brigade - szczelanka w ciekawym klimacie, bardzo przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herrera Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dzięki dzięki zna ktoś jeszcze jakieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Real Racin 3, Asphalt 7,8 , N.O.V.A. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valerie89 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Z gier typu Terraria i Pixel Dungeon, grałem m.in. w Exploration Lite, Benji Bananas i Age of Zombies. Z gier na Androida polecam też Worms 2: Armaggeddon, Angry Birds: Star Wars, Rayman Jungle Run, Star Wars Pinball, i Modern Combat 4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Polecam Wormsy, niedawno zakupiłem je, z miesiąc/dwa temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cynamon Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 BombSquad. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Dombrowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Minecraft! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi