- wydajny (głównie żeby się nie ciął przy instalacji aplikacji jak XSP, a także żeby podczas zacięcia aplikacji nie zacinał się cały system jak w XSP)
- nie zależy mi czy będzie miał fizyczne przyciski, czy na ekranie
- wyświetlacz Full HD
- cenowo do 1500zł
- nie samsung (nie podoba mi się ich wygląd)
W oko mi wpadł Asus Zenfone 2 ZE551ML (najmocniejsza wersja). Słyszałem że jego minusem jest bateria i wyświetlacz. Czy to prawda? Ma jakieś jeszcze minusy?
Może coś od Sony czyli Xperia Z3 albo Z2? O nich nie czytałem za wiele, zaintrygował mnie bardziej ten Zenfone. Albo HTC one M8?
Pytanie
VaZZoN
Chciałbym wymienić Xperię SP na nowy telefon.
Chciałbym, aby miał:
- dobry tylni aparat
- android 5
- wydajny (głównie żeby się nie ciął przy instalacji aplikacji jak XSP, a także żeby podczas zacięcia aplikacji nie zacinał się cały system jak w XSP)
- nie zależy mi czy będzie miał fizyczne przyciski, czy na ekranie
- wyświetlacz Full HD
- cenowo do 1500zł
- nie samsung (nie podoba mi się ich wygląd)
W oko mi wpadł Asus Zenfone 2 ZE551ML (najmocniejsza wersja). Słyszałem że jego minusem jest bateria i wyświetlacz. Czy to prawda? Ma jakieś jeszcze minusy?
Może coś od Sony czyli Xperia Z3 albo Z2? O nich nie czytałem za wiele, zaintrygował mnie bardziej ten Zenfone. Albo HTC one M8?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi