Maniuś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 witam mam problem od paru tygodni Orange przysyła mi taką wiadomość "Dobra wiadomość możesz lokalizować aż 5 osób!Ślij numer telefonu do namierzania na 8082(0zł)"I zamierają mi z konta 9 złA jak chce wyłączyć to to przysyłają mi takie coś"Nie można wyłączyć subskrypcji gdzie jest dziecko? gdyż subskrypcja nie jest zamówiona na twoim koncie" I co tu zrobić żeby nie zabierali mi cały czas 9 zł POMOCY!!! PS:sorry ale nie wiedziałem w jakim dziale napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 poszukaj w necie jak wyłączyć sms premium, bądź zgłoś się z tym do oddziału operatora, bądź zadzwoń do BOKuby Ci wyłączyli usługę sms premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 są na to kody. W plusie też wyłączałem na telefony służbowe. SMS wystarczył. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 oto mi chodziło by poszukał na to kod by wysłać sms'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Wysyłam ale to nie pomaga piszą że usługa nie jest aktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 to najprościej jak nie chce Ci się szukać odpowiedniego kodu zadzwoń do BOK'u bądź odwiedź salon Operatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Lepiej idź do operatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Daj znać czy problem został rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wystarczyło do nich zadzwonić i usługę wyłączyli temat uważam za rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maniuś
witam mam problem od paru tygodni Orange przysyła mi taką wiadomość
"Dobra wiadomość możesz lokalizować aż 5 osób!
Ślij numer telefonu do namierzania na 8082(0zł)"
I zamierają mi z konta 9 zł
A jak chce wyłączyć to to przysyłają mi takie coś
"Nie można wyłączyć subskrypcji gdzie jest dziecko? gdyż subskrypcja nie jest zamówiona na twoim koncie"
I co tu zrobić żeby nie zabierali mi cały czas 9 zł
POMOCY!!!
PS:sorry ale nie wiedziałem w jakim dziale napisać
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi