Sebastian Żak_25952 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Można wgrać cynaogenmod z karty sd Do HTC desire 310. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 można, inaczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 da się, poprzez adb sideload http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4501-poradnik-jak-u%C5%BCywa%C4%87-adb-sideload-oraz-jak-zainstalowa%C4%87-apk-poprzez-adb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 ale z sd i tak łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebastian Żak_25952 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dacie mi link do cynaogenmod na mój model (310) bo nie wiem który ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja w ogóle nie znalazłem dostępnego romu na ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mustafa ibn Tropiciel Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ja w ogóle nie znalazłem dostępnego romu na ten telefon Znalazłeś jakiegoś CM pod 310? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 niema na niego cm i juz nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sebastian Żak_25952
Można wgrać cynaogenmod z karty sd
Do HTC desire 310.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi