marecki510 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Mam s3 z verizona, czy jest dostępny inny rom, taki który będzie posiadał język polski, ew informację czy i jak mogę wgrać CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 www.mediafire.com/?qozzz1p43kxzs3z tym próbuj, tylko pamiętaj to wymaga roota i może zbrickowac tela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 nie pomogło, nadal recovery nie wchodzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 ale ten program jest tylko do odblokowania bootloadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Unfortunately, EZ-Unlock has stoppeda czy podczas wgrywania recovery zaznaczać bootloadera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 niee, hard bricka zrobisz i po tele co do unlockera u mnie działa chociaż mam s3 mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 nadal, Unfortunately, EZ-Unlock has stoppedmoże muszę coś jeszcze sprawdzić, włączyć, czy zutylizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 jaka wersja androida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 niestety, jeszcze raz zrobiłem, root, odpaliłem bootloadera i telefon już się nie obudził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 nic? nawet download mode?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 JEDYNYM WYJŚCIEM JEST WGRANIE WERSJI SYSTEMU 4.1.2 Na tym nic nie zrobisz. Nie tylko ty masz ten problem.http://androidforums.com/threads/verizon-verizon-bootloader-unlock.856221/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nic, po podpięciu pod kompa, menedżer go wynajduje, jako nieznany sprzętw drodze do domu wstąpiłem do serwisu: jedna wersja 100, druga nowa płyta,wersja 4.1.2 jak i 4.3 nie przechodzi, też wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 wgraj na chama te stery na nieznane urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 kolego chętnie, tylko które i jakprzepraszam, że zadaję może i bezsensowne pytania, ale prawdziwe moja wiedza jest ograniczona, znam się na cati i możliwościach konstruktorskich, a telefon "gryzę" jako nowe doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 w menadżerze urządzeń wskaż ręcznie lokalizacje sterownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 żyje, ale nadal wchodzi tylko 4.4.2, jakieś pomysły??żyje, odpuścić, czy spróbować wskazówek DaRkShAdOw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 spróbuj tym recoveryhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797314podobno działa na zablokowany btwyczytałem też na necie że podobno działa PhilZ recovery na nim prawidłowo na zablokowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marecki510
Mam s3 z verizona, czy jest dostępny inny rom, taki który będzie posiadał język polski, ew informację czy i jak mogę wgrać CM
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi