didek102 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam, wpadłem ostatnio na pewien pomysł.Po wciśnięciu przycisku ostatnich aplikacji (okok home i wstecz) pokazują się ostatnio otwarte aplikacje. Da się je wyłączyć "sciągając" na lewo lub prawo.Ale to menu pokazuje mi tylko te ostatnio otwarte i wyłącza je tylko tak "bez zabicia procesu".Czy nie dało by się zrobić aby pod tym menu była lista aplikacji w czasie teraźniejszym, a po zamknięciu zamykają się procesy.Często używam aplilacji takich jak Skype, a różne task killery zamykają mi kiedy z kimś gadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 jeśli chodzi o CyanogenMod to w Opcjach programistycznych na samym dole jest opcja "Zabij aplikację przyciskiem wstecz" i dzięki temu jeśli podczas korzystania z danej aplikacji przytrzymasz przycisk wstecz to aplikacja się wyłączy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didek102 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Wiem, ale mi chodzi o "listę otwartych aplikacji", a np. Krzyżykiem zamknąć je takjagby tym przytrzymaniem przecisku wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 tak jest szybciej a poza tym nie widzę różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja nie polecam żadnych Task Killerów. Zżerają RAM i cały czas działają w tle spowalniając nasze urządzenie. Możesz ustawić taką opcję, jak mówił Ci pan DaRkShAdOw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Polecam też włączyć powiadomienia w aplikacjach w których nie potrzebujesz powiadomień, więcej wolnego ramu będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Polecam też włączyć powiadomienia w aplikacjach chyba wyłączyć xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Wyłączyć* fakt masz rację autokorekta :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 @PeliKan bywa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Polecam Greenify ze Sklepu Play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi