Tomczi90 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam próbowałem zainstalować CM 11 zgodnie z http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3838-lg-l90-d405n-tutorial-root-bootlader-recovery-cm11-gapps/, i po zainstalowaniu CWM 6.0.4.6+ telefon się wyłączął i nie chce włączyć jest wykrywalny w komputerze jako pamieć masowa o wielkości 64mb, czy ktoś jakiś pomysł jak odratować ten telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 kdz updater badz lg flashtool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomczi90 Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 kdz updater badz lg flashtoolLg flashtool mógł bym liczyć na jakaś większa pomoc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Oczywiście http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4646-wszystkie-lg-lg-flashtool/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomczi90 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 A co jeśli nie wiem czy włączyłem donwload (S/W), Problem mam taki , że telefon nie reaguje na żadne polecenie , ekran jest cały czas czarny , jednak komputer rozpoznaje go jako pamieć masową 64mb ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 tryb download włączasz podpinając telefon pod PC jednocześnie trzymając vol-down Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomczi90 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dalej nic ... :/ nie mam pewności czy włączam ten tryb bo ekran cały czas czarny i pod czas flashowania na końcu error :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Tzn? Jaki dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZaboR Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam podobny problem i zero pomysłów rozwiązanie. Próbowałem zainstalować CM 11 zgodnie z http://forum.cyanoge...ery-cm11-gapps/, i po zainstalowaniu CWM 6.0.4.6+ telefon się wyłączył i nie chce włączyć. Jest wykrywalny w komputerze jako pamieć masowa o wielkości 64mb. Podczas próby flashowaniaerrora potem Telefon na śmietnik? Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez PeliKan SS dajemy jako załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Odblokowałeś bootloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Pobierz LG Suite.Tam jest opcja awaryjnego wgrywania systemu. Spróbuj.Obawiam się, że masz podpórkę kartek do książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 ale czemu lg flashtool'em 2014? to jest nędzne ui dla kdz ;_; a próbowałeś LG Flashtool 1,5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Hmm... czy przypadkiem nie padł ekran? Użyj innego komputera do flashowania. Jak nie ruszy to inna wersja flashtoola lub kdz updater. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZaboR Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 bootloader- odblokowanyLG Suite- w ogóle nie widzi urządzeniaLG Flashtool 1,5- też nicekran nie padł bo jak jest podłączony do komputera i wyciągnę baterie to wyświetla że jej brak( jest to jedyna rzecz jak się wyświetla na ekranie po feralnym restarcie). Na innym komputerze to samo:( Także jeśli nie macie innych pomysłów to chyba naprawdę mam podpórkę kartek do książki:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 a zobacz czy telefon jest wykrywalny w trybie download w menadżerze urządzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZaboR Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jako dysk wymienny w urządzeniach przenośnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 napewno masz w trybie download? nie masz żadnych nie znanych urządzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZaboR Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ciężko określić czy napewno w tym trybie bo wyświetlacz cały czarny non stop, ale teoretycznie powinno być. Co do innych urządzeń nie mam żadnych nieznanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 to spróbuj tak, podłącz go pod ładowarkę, powinno być chociaż ładowanie offline, albo wejdź do recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZaboR Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Po podłączaniu do ładowarki ekran nadal czarny zero zauważalnych oznak życia, wiec może być trudno wejść w recovery:(I dzięki za pomoc w ogóle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 a wibrować wibruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZaboR Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 a wibrować wibruje?jak długo przytrzymuje włącznik to lekko tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 chyba bez boxa się nie obejdzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 A może po prostu bateria padła?I telefon nie ma dość mocy by pobudzić ekran?Spróbuj jeszcze ją wyjąć i przeflashować telefon bez niej przez kdz.Tryb 3qct czy jakoś tak.Mi kiedyś w LG gt540 podobne szopki były.Ale tam telefon bootlogo zgubił było słychać jak się włącza i resztę.Tylko obrazu nie było.Trzeba było zablokować i odblokować ekran.Żeby załapał.W recovery też nie miałem wtedy obrazu.Flashuj przez kdz updater i tak nie masz już nic do stracenia oprócz czasu.Próbuj w różnych trybach przez kdz. A może załapie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tomczi90
Witam próbowałem zainstalować CM 11 zgodnie z http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3838-lg-l90-d405n-tutorial-root-bootlader-recovery-cm11-gapps/, i po zainstalowaniu CWM 6.0.4.6+ telefon się wyłączął i nie chce włączyć jest wykrywalny w komputerze jako pamieć masowa o wielkości 64mb, czy ktoś jakiś pomysł jak odratować ten telefon ?
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi