wertjacek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam Mozna backup widoczny w CWM przenieść (skopiować) na PC-ta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Sdcard/clokcworkmod/backups, tam masz pliki backupow. Mozesz zmienic im nazwy, byle byc nie modyfikowal zawartosci zipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wertjacek Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 sry,kurna zapomnialem o mało istotnym szczególe .Kurna że o tym nie wspomniałem sam jestem zaskoczony,no cóż starość nie radość.W każdym bądź razie o tej scieżce co podajesz wiem ale teraz nie mam tam nic zapisane.Jeżeli CWM robi backup tam to dlaczego ja tego nie mam,jak to sprawdzić? może to kwestia romu,a może jednak tam jest ale folder jest ukryty czy cuś w ten deseń? jak to sprawdzić? root explorer nie widzi nic oprócz tego co dopisałem na dole. Ps.na sdcard/clockwordmod mam tylko last_install_path Edit a moze to kwestia fonu,Xiaomi mi4 ma 2 systemy,może jak instaluje na system1 to backup zapisywany jest na ten drugi dla bezpieczeństwa.Może tak być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Sprawdz na pamieci sd i telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wertjacek
Witam
Mozna backup widoczny w CWM przenieść (skopiować) na PC-ta?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi